Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2010, 06:11 AM
Aaron Troughton Aaron Troughton is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 29
Question Pro Tools LE 8 Replacement disks

Anyone ever ordered one?

How long did it take to arrive?

I ordered mine a few weeks back (avid help says it can take upto 3) but sadly they dont offer tracking on this product...
__________________

-----------------------------------
MUSICIAN & MUSIC PRODUCER
-----------------------------------
WWW.STUDIO-STUDIO.CO.UK
UK RECORDING STUDIOS
WWW.ATTIC-MUSIC.CO.UK
MUSIC PRODUCTION COMPANY
-----------------------------------
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2010, 06:28 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 38,005
Default Re: Pro Tools LE 8 Replacement disks

Why not download the installer(so you don't have to wait)?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 12-03-2010, 09:44 AM
Aaron Troughton Aaron Troughton is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 29
Default Re: Pro Tools LE 8 Replacement disks

The one on my avid account? Doesnt work. File is corrupted aparently. Havent heard back from avid about that problem either...
__________________

-----------------------------------
MUSICIAN & MUSIC PRODUCER
-----------------------------------
WWW.STUDIO-STUDIO.CO.UK
UK RECORDING STUDIOS
WWW.ATTIC-MUSIC.CO.UK
MUSIC PRODUCTION COMPANY
-----------------------------------
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 8LE Install Disks are bad The Relentless Pro Tools 9 7 02-12-2014 08:32 AM
USB disks on intel macs with pro tools 8? JonesH 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 06-03-2009 03:13 AM
How Pro Tools accesses disks Groink Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-16-2004 04:44 PM
New disks added, old disks audio files not loaded stevegalante Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-14-2001 10:58 AM
Duplexed Disks with Pro Tools hrob Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-13-1999 09:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com