Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-07-2010, 05:01 AM
senycolas senycolas is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Madrid
Posts: 1
Default Problema con Pro tools 8 y windows 7

Hola.
Tengo un problema con el Pro Tools 8 y el Windows 7 Ultimate 32, y es que no soy capaz de instalar el Pro Tools...
Si alguien me puede echar una mano se lo agradecería.
Un saludo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with pro tools 10 / problema con pro tools 10 poio241 Windows 1 06-15-2013 01:40 PM
Problema con PT8 Ventor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-26-2010 03:46 AM
Problem Pro Tools 8/Problema GospelMedia Pro Tools M-Powered (Win) 0 09-03-2010 09:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com