Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2010, 08:22 PM
phaust phaust is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: SLC
Posts: 2
Unhappy PT LE 8.0.4 Access Violation Error

i have windows 7 and i was running pt le version 8 just fine, then i downloaded the 8.0.4 update and now i'm getting this message when i try to open a session...

"Could not complete the Open Session... command because Access violation occurred, unable to read location: 0x00000004 at address: 0x1005BAB3 in module: CFnd.dll"

who's gonna be my hero?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2010, 08:33 PM
phaust phaust is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: SLC
Posts: 2
Default Re: PT LE 8.0.4 Access Violation Error

i may have just answered my own question here... so for anyone else having this problem, try right clicking on the pt icon, right clicking again on pro tools le, then left click run as administrator.

this seems to have worked for now, hopefully it will help others too.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-02-2010, 06:02 AM
finches finches is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Doylestown, PA
Posts: 6
Default Re: PT LE 8.0.4 Access Violation Error

Was having a similar problem but with a different DLL. I wiped my configs and settings for pro tools as detailed in the reference manual.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Access Violation Error... BaseHead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-04-2008 05:07 AM
Access violation error, I don't know why... tamasdragon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-13-2008 06:42 PM
Access Violation Error?!!!?!????!!!!!!????? jaaypeso 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-20-2007 09:53 AM
"Access Violation" error with LE 7.3 XP RSSstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 01-05-2007 12:31 PM
Access Violation Error phdumas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-25-2002 07:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com