Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools | Sync X & SYNC HD

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-21-2022, 03:00 AM
S.isidore S.isidore is offline
Member
 
Join Date: Nov 2019
Location: Paris
Posts: 5
Default Sync hd Problem / flashes

Hello Everyone,

I've got a problem with my sync hd since a few days.
It connects to protools a few seconds and then lost communication. All leds start to flash randomly with a little regular beep. No error code showed.

I've removed it from the rack, changed all the cables. Nothing solved the problem.

Any idea ?

thanks

Stephane
__________________
PT 2019.10 Ultimate, HD Native Omni, Avid S3, 192i/0
Mac Pro late 2013
OSX Mojave
64Go RAM
Mac Mini 2014 Video slave 4
Reply With Quote
  #2  
Old 03-22-2022, 07:40 AM
MCorbin's Avatar
MCorbin MCorbin is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2016
Location: New York, NY
Posts: 120
Default Re: Sync hd Problem / flashes

You might try to update the firmware from DigiTest, otherwise you may need to open up a support case and consider an RMA repair or exchange.

m
__________________
Mark Corbin
Avid
Eucon Surface & Pro Tools Product Champion
Audio Services Supervisor

For immediate assistance:
Pro Tools & Eucon Surfaces - +1 888-456-3444
Venue Support - +1 978-275-2557

Find out how to create, manage, and edit cases online now HERE
It's fast, easy, and effective!
Reply With Quote
  #3  
Old 03-23-2022, 01:34 AM
S.isidore S.isidore is offline
Member
 
Join Date: Nov 2019
Location: Paris
Posts: 5
Default Re: Sync hd Problem / flashes

Quote:
Originally Posted by MCorbin View Post
You might try to update the firmware from DigiTest, otherwise you may need to open up a support case and consider an RMA repair or exchange.

m
Thanks Mark,

The firmware is up to date.

I think it needs a repair

Stephane
__________________
PT 2019.10 Ultimate, HD Native Omni, Avid S3, 192i/0
Mac Pro late 2013
OSX Mojave
64Go RAM
Mac Mini 2014 Video slave 4
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Play button flashes as stops (not external sync, not wait for midi) danjlambert Pro Tools 12 4 03-31-2017 09:17 AM
SYNC HD flashes 10.00.00 jasonthurley Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-10-2012 08:06 AM
Flashes during editing ebonyles 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-04-2009 04:21 PM
MIDI LED flashes constantly ... is this a problem? thotho ProControl, Control|24, Command|8 4 09-06-2008 12:14 AM
002 flashes, "another application" Willangus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-10-2006 07:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com