Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-20-2007, 09:53 AM
jaaypeso jaaypeso is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 22
Default Access Violation Error?!!!?!????!!!!!!?????

Hello, I have an issue when trying to save a Pro Tools Session in PT LE 7.3.1 using the Mbox 2 Pro. I copied and pasted the exact error that I get when I try to save as any file name so maybe someone could tell me what I need to do:

"Could not save as "Staff" because Access violation occurred while translating MIDI Chunk List"

I am trying to save the Pro Tools Session under the name Staff and i've already tried saving it as something different. There are currently about 4 or 5 audio tracks in the file and I have used 2 instances of Battery 3 as instrument tracks, but they are currently inactive. I have a click track activated, and my I have a bunch of inactive instrument, audio, and aux tracks inactivated (they are part of my template and are previously routed so I won't have to create new tracks everytime I start PT). Could anybody help tell me what I need to do to save my PT session file without this error.
Thanks in advance for your help!!!!!!!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT LE 8.0.4 Access Violation Error phaust 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-02-2010 06:02 AM
Access Violation Error... BaseHead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-04-2008 05:07 AM
Access violation error, I don't know why... tamasdragon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-13-2008 06:42 PM
"Access Violation" error with LE 7.3 XP RSSstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 01-05-2007 12:31 PM
Access Violation Error phdumas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-25-2002 07:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com