Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-27-2014, 01:30 PM
postman56 postman56 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Canada
Posts: 411
Default WTB: DCommand Cabling

Setting up my D command and would appreciate hearing from anyone with cabling that they used with their system and is no longer in need of it.
I assume runs of D25 male and female pins out from the Xmon to convertors would be useful.
I have never installed the console, but figure now's the time
Any help would be appreciated.
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-27-2014, 03:49 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: WTB: DCommand Cabling

I typically wire the Xmon's I/Os to the pachbay correcting the 5.1 order to ITU/SMPTE order so 2.0 and 5.1/7.1 changeovers are not a complete PITA
That cabling is usually considers part of the patchbay assembly
And length is a consideration
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 02-28-2014, 06:03 PM
puffin puffin is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 180
Default Re: WTB: DCommand Cabling

I have a D Command and have some surplus cables and I am in Canada.

Basically its around 3 dsub to mxlr and 3 dsub to fxlr.
1 D-MXLR for your 5.1 monitors
1 D-MXLR for your TV and cue feed

1 D-FXLR for your 192 or whatever D to A box to get out to your 5.1 monitors through the xmon
1 D-FXLR for your 192 or whatever D to A box to get out to your TV and cue feed through the xmon

If you use the talkback and cue bus functionality of the desk, the 3rd set will take care of that.


Cheers,
Brian Power, CAS
Thehideoutstudios.com
Reply With Quote
  #4  
Old 03-01-2014, 08:50 AM
postman56 postman56 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Canada
Posts: 411
Default Re: WTB: DCommand Cabling

Thanks Brian please pm me withy the price, make of cables and connectors and I'll be in touch
Cheers
Ken
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DCommand DCommand ICON & C|24 4 04-28-2010 11:03 AM
SPDIF cabling vs. Hi-Qual RCA cabling - difference? SixChurchStreet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 04-12-2007 05:16 PM
DCommand Scrubbing & 7.2 ileslie ICON & C|24 0 08-31-2006 05:48 PM
Where can I get docs for 7.2 w-Dcommand mtung ICON & C|24 4 08-28-2006 02:06 AM
Procontrol to Dcommand mixboy bob ICON & C|24 4 02-27-2006 04:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com