Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-15-2002, 10:52 PM
Larry Junstrom Larry Junstrom is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Jacksonville
Posts: 4
Default older plugins with oo2?

Hello gentlemen,
I just received my 002 today and tried to use some plugins that I have used with oo1 and mbox,I installed them in the plug ins folder.002 loads them but they do not show up in the audiosuite menu or in the plug ins on the channel strips in the mix window..I am relatively new to this stuff and sure would appreciate some input.Thanks in advance.

Larry Junstrom
Bass guitarist,38 Special
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2002, 12:55 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: older plugins with oo2?

PT 5.3.x requires that you update all your plug-ins. DAE is now a DLL and not a separate application.. so your older plug-ins won't work.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 10-16-2002, 09:37 AM
vintageTube vintageTube is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: San Diego, Ca, USA
Posts: 121
Default Re: older plugins with oo2?

The latest McDSP plugins work.
The Latest Antares AutoTune works.
The Antares MicModeler does not.
The Bombfactory plugins are being overhauled as I write this.
__________________
Adam Fiori
Producer
Sony Online Entertainment
San Diego, Ca.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-16-2002, 10:52 AM
Larry Junstrom Larry Junstrom is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Jacksonville
Posts: 4
Default Re: older plugins with oo2?

I guess that takes care of that...thanks gentlemen!

Larry
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7.X and older TDM Plugins Aether Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-11-2010 09:28 AM
Older DigiDesign Plugins in 7.4.2? DRLAudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-25-2008 02:55 PM
Need Older Plugins chrispmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-10-2008 01:18 AM
How to get older plugins to work in 7? soundproof 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-07-2006 02:11 AM
older plugins star one 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-28-2005 11:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com