Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-11-2020, 04:59 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,313
Default Question for moderators

Several times now(over several weeks), I cannot post a reply in some threads(I get a white screen saying "Access Denied; you do not have permission...".

The weird thing is that I always use the same browser(and have for years) and it seems totally random(it even happens in threads where I have already posted before). Today, it happened again so I opened the DUC with Microsoft Edge(instead of the usual Chrome browser) and got the exact same message for the same thread. Minutes later, I posted a reply(with screen shots) in another thread without any issue.

If anyone has any insight into how/why this happens, I'm all ears
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #2  
Old 12-11-2020, 05:23 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,578
Default Re: Question for moderators

We have seen this on/off every now and then and it does not appear to be issue with browser brand instead some kind of problem with forum software.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2021, 11:04 AM
Joe Novelli Joe Novelli is offline
Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: tucson
Posts: 2
Default Re: Question for moderators

I'm having the same issue, any luck finding a solution?
Reply With Quote
  #4  
Old 10-09-2021, 03:45 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,313
Default Re: Question for moderators

Only solution I found is to shorten my reply, or cut half of it and post that in a follow-up reply
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #5  
Old 10-10-2021, 07:45 AM
K Roche's Avatar
K Roche K Roche is online now
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wilds of Wyoming
Posts: 1,553
Default Re: Question for moderators

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Only solution I found is to shorten my reply, or cut half of it and post that in a follow-up reply
I was running into this a while back (hasn't happened for several months now) and I also did the short reply thing but if I remember I would post it then go back in and edit and get the entire post in one reply. Or the other thing I did was quit DUC altogether and restart and that sometimes fixed it also..
__________________
System :
Avid Carbon interface , PT Ultimate 2021.10 .....Mid 2020 iMac 27" 3.8GHz 8-core i7 10th Gen processor,,128GB 2666MHz DDR4 memory,,2TB SSD storage,,Radeon Pro 5700 XT with 16GB of GDDR6 memory,, on Catalina 10.15.7

"Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding" Albert Einstein

Enjoy the Journey
.... Kev...
Reply With Quote
  #6  
Old 10-10-2021, 08:57 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,578
Default Re: Question for moderators

My favourite workaround is using Tapatalk, but that is not so handy. Either way, it is a problem related to internet and web browsers. No clear answer yet.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-10-2021, 11:49 AM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is online now
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,716
Default Re: Question for moderators

No issues - yet - with Microsoft's Edge Chromium browser. Of course, now that I've said that...
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at reasonable rates
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
  #8  
Old 10-10-2021, 12:59 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,825
Default Re: Question for moderators

I had the same problem just a couple days ago...and now it's fine. No idea why.
__________________
Brian

Windows 11 Pro | macOS 12
Pro Tools 2021
benonistudio.com
Youtube Channel - benonistudio
Plugin Deals
@benonistudio
Reply With Quote
  #9  
Old 10-10-2021, 10:14 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,603
Default Re: Question for moderators

Happens to me occasionally using Firefox. When it does, I just copy and paste everything using Chrome. Annoying though.
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
FocusritePro 40 (2)

TCE Studio Konnekt 48
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS Catalina 10.15.7
Pro Tools HD 2021.10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
So these new moderators YYR123 General Discussion 108 04-19-2013 07:03 AM
Moderators..... 25ghosts macOS 2 03-28-2013 10:42 PM
New Moderators Cowboy Bob Eleven Rack 11 03-23-2013 03:04 AM
Moderators jryser Pro Tools 10 18 03-21-2013 12:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com