Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire & USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-28-2014, 08:33 AM
azah azah is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 24
Default Mbox Pro some front panel buttons not working!

Since a while back a couple of the soft buttons on the Mbox Pro front panel has stopped working!

The mono physical button does not work at all, but pressing the mono button in the mixer software works and also lights the button!

The Multi button does work in Pro Tools.
The Dim button works as expected AND also the hold to mute function.

The Spkr button doesn't work at all, but pressing the speaker symbol in the mixer software works and changes the LED color.

HOWEVER since the spkr button doesn't work - i can't press and hold it to switch to aux 5/6 input monitoring!
Something i used quite a lot until it suddenly decided to stop working.
Once it also got "stuck" in 5/6 input monitoring so i couldn't even use Pro Tools.

Anyone know of a workaround for the Aux 5/6 monitoring?

I've clean uninstalled protools 10, 11, drivers and reinstalled everything to no avail - and i really don't want to reinstall Windows. That seems so 1990'ish.
This has to be a mbox pro driver issue?

I'm running Windows 7 64 bit with all updates.
__________________
_____________________
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2015, 04:33 AM
Herokazz Herokazz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Copenhagen - Denmark
Posts: 32
Default Re: Mbox Pro some front panel buttons not working!

Hi

I also have this problem.
Any fix to this?

Is it the drivers that are bad?

Thanks
__________________
Win 7 64 bit - service pack 1.
i7 quad core 3,4 ghz
4 gb ram

Pro Tools 10.3
Digi002 rack
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBOX Pro Buttons Not Working BOSSHOG Pro Tools M-Powered (Win) 0 11-15-2011 12:13 PM
Controlling 003R front panel buttons through midi BassBottom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-25-2011 03:48 PM
Front Panel DI on 003+ not working. azuraman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-13-2009 04:29 PM
Firewire led on front panel is red!!!! SMO500 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 06-29-2006 02:22 AM
front panel gain closeriget 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-05-2001 10:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com