Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2013, 12:25 PM
wfenlon wfenlon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Default OS Held off interrupts for too long?

As I was trying to bounce a recording to disc, it gave me that message. Said to increase buffer size in playback engine but I'm already at maximum 1024. Not sure what to do. Thanks.


Digi 002
Macintosh dual-processor but using an external hard drive for storage
OSX snow leopard

I've read other similar threads but don't see a solution. Posted 2 days ago with a recording problem delay but was able to solve that one.

Last edited by wfenlon; 01-26-2013 at 02:53 PM. Reason: info about system
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2013, 04:11 PM
JazzyJ JazzyJ is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: United Kingdom
Posts: 796
Default Re: OS Held off interrupts for too long?

Difficult to diagnose with no specs.

Put your spec in your signature and the job is done.
__________________
Hack Pro (4.2Ghz i7 Quad/16GB)
PT11 / OSX 10.8.5
TC Electronic Konnekt 24D

Reply With Quote
  #3  
Old 01-26-2013, 11:09 PM
wfenlon wfenlon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Default Re: OS Held off interrupts for too long?

Tried to add specs in an edit of the message.
Macintosh OSX 10.6.8
2.16 Ghz Intel Core 2 Duo
3GB memory plus external HD

I've recorded successfully in the past but was not able to bounce to disk and today the recording process stopped after about 3 minutes of the song, giving that same error message.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-27-2013, 10:32 PM
wfenlon wfenlon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Default Re: OS Held off interrupts for too long?

Well, it looks like the problem was in the 3 plugins. Just basic EQ and reverb that came with Protools 9. It has recorded with them in the past. I also reduced the DAE playback buffer from level 4 back to level 2 which I had raised due to a different issue. I feel like I've solved the problem without understanding what the issue was. Plus I obviously want to rerecord with the ability to use plug ins, but maybe the problem is clearer to some of you. Thanks for any comments.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-28-2013, 06:44 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,016
Default Re: OS Held off interrupts for too long?

I would try to trash preferences.
Remember to set PT to use 1 processor less after that.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-28-2013, 10:23 PM
wfenlon wfenlon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Default Re: OS Held off interrupts for too long?

Sorry for my ignorance, but how do you ''trash preferences"? And You're suggesting using one processor rather than two?
Reply With Quote
  #7  
Old 01-29-2013, 05:12 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,016
Default Re: OS Held off interrupts for too long?

http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Last edited by Ben Jenssen; 01-29-2013 at 05:15 AM. Reason: Wrong link.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OS Held Off Interrupts for Too Long! Nsufera 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-01-2007 09:35 AM
OS held of interrupts for too long... Norcaldude2003 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-20-2006 03:25 PM
OS held of interrupts for too long... Norcaldude2003 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-16-2006 01:42 PM
..."held off interrupts for too long"... jumpnblues 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 03-27-2006 01:16 AM
held off interrupts for too long...!!!...What?!?! groovilator 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-13-2003 04:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com