Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2010, 06:47 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,677
Default The new i/o setup is seeing my inactive hardware inserts as active

Hi,

Since the upgrade with the new i/o setup. each time i open a session with inactive tracks that had hardware inserts, i get an error saying...

"the following plugins were made inactive because of insufficient system resources: hardware insert 1"

Which is the outboard EQ on my input aux for recording vocals, but i always make this track hidden and inactive after recording.



Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I/O setup page vs I/O hardware inserts jjamesbomb Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-21-2008 03:14 AM
active/inactive plugins therecordinghouse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-19-2006 05:23 PM
Toggle Active/Inactive Tracks mBoxLuvr Tips & Tricks 4 02-27-2005 10:39 PM
Any way to automate Active/Inactive traks in PTLE brinaddison 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 12-28-2003 10:15 AM
switching between active and inactive problem tomcat Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 03-13-2001 09:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com