Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-18-2010, 02:48 PM
LT_CJ LT_CJ is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 18
Default Rookie Mistake: Installed Xpand1 over Xpand2

My company ordered a replacement Ignition Pack for our new sound design station b/c who knows where all the codes for the old one went. Our IT dep't insisted on doing the installation and our rookie sound designer just told him to go ahead and install everything.

Thus, Xpand1 was installed on his machine which up until that moment was happily running Xpand2 as part of PT8.x. Now when he opens PT, only Xpand1 shows up.

We can see all the Xpand2 files on his machine, but it seems PT is accessing an Xpand1 file that we are not aware of.

Soooo, with our IT dep't now out with the flu, I'm trying to figure out if there's a fix short of re-installing PT8 (which I can't do b/c IT has the auth codes, etc.).

Suggestions?

It's an iMac running Leopard...
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installed Ivory II...made a small mistake. 35chevy Virtual Instruments 1 08-17-2013 09:40 PM
Restore Xpand1 user created instruments to Xpand2? Rob Ruce Virtual Instruments 0 06-07-2010 10:13 AM
translator installed by mistake keats 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-07-2009 08:22 PM
Rookie Mistake guitar131 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-09-2007 08:13 AM
Rookie mistake macr0w 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 07-27-2004 10:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com