Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-22-2009, 01:11 AM
kydicarus kydicarus is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Default Audio from Venue coming into PT over HDx is about -20 db

hey guys,

ive been doing some some live recording with the venue using hdx into an HD2 Accel rig running PT 7.4.2. The levels getting tracked into PT are way less than what's hitting the board. What am i missing? Thanks a lot.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!NO AUDIO coming out of PT HD 10.2 HELP! CDac Pro Tools 10 1 06-25-2012 10:18 PM
New webinar: Meet the VENUE SC48 Remote System, Stage 48, and VENUE 3 bobcats VENUE Live Sound Systems 2 03-24-2012 08:35 AM
Sync video w/ audio rec w/ Venue HD blakesaw VENUE Live Sound Systems 4 10-28-2010 12:08 AM
Audio not coming through on new PC set-up ajp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-14-2006 05:44 PM
No Audio Coming In From Mic ...help Tammaru Digidesign Hardware & Software 0 03-06-2001 09:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com