Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-13-2001, 07:18 AM
threepac threepac is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 3
Default quicktime

may seem easy but I can't get the musical instruments out of quick time ...so no click track is available. It appears to be enabled but no noise when you click the test studio music note over the icon.And yes its configged right from the metranome.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-13-2001, 08:19 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: quicktime

-When using QuickTime Musical Instruments, the sound generated will be outputted via the Macintosh Sound Manager (i.e. the internal speaker). Sound Manager audio cannot route out your Digi hardware when Pro Tools is running. You will therefore need to make sure the Output in the Sound Control Panel is set to "Built-In".

-In order to route this signal elsewhere in your studio (such as a channel on a mixer) you need to connect a cable from the stereo miniplug (1/8") jack located on the rear of the Computer marked with speaker icon.

Brent
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
QuickTime 7.6 lego 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-21-2009 07:55 PM
Quicktime Crash on Export to Quicktime Movie Yosemite 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-28-2007 01:44 PM
HELP! HD 6.9.x on 10.4.x with quicktime 7.x ??? brendo_91 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-24-2006 11:47 AM
Quicktime Wainui Pro Tools TDM Systems (Win) 6 01-29-2004 09:28 PM
Major Problem Transfer TDM MAC Quicktime to PC Quicktime audio1420 Post - Surround - Video 0 04-22-2003 10:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com