Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2009, 07:24 PM
MEAT MEAT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 357
Default Synchro Arts Vocalign project for Pro Tools

I want to buy this plug but need to know if it plays well with PT8HD.Anyone on 8 using this plug?
__________________
Bug ridden Pro Tools 8 but back to 7.4 HD2,192 I/O,96 I/O,Midi I/O,Control 24
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2009, 09:30 PM
elicious elicious is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,387
Default Re: Synchro Arts Vocalign project for Pro Tools

well, the pro version is working here bueno...
just d/l the demo; betcha it's fine.
b.o.l.
e
__________________
ihatetyping
Reply With Quote
  #3  
Old 04-18-2009, 12:20 PM
MEAT MEAT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 357
Default Re: Synchro Arts Vocalign project for Pro Tools

Thanx.The demo works good so i'm ordering it.
__________________
Bug ridden Pro Tools 8 but back to 7.4 HD2,192 I/O,96 I/O,Midi I/O,Control 24
Reply With Quote
  #4  
Old 04-20-2009, 03:29 PM
Mattafact Mattafact is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: SoCal
Posts: 124
Default Re: Synchro Arts Vocalign project for Pro Tools

I use the project version with my HD2. Works like a charm.
__________________
HDX, Mac Studio, Rupert Neve 511 x 8, Manley Variable Mu, Massive Passive, Stereo Pultec, ELOP, and DVC, DBX 160s, Daking Fet III, Distressors, M905 Monitor Controller and other cool stuff.

PM me for extremely reasonable rates to rent my solar powered production suite in the foothills of Yucaipa, CA.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-20-2009, 06:27 PM
MEAT MEAT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 357
Default Re: Synchro Arts Vocalign project for Pro Tools

It does tend to do some weird stuff if the file is to long.I have to chop them up into smaller regions for it to work then consolidate.
__________________
Bug ridden Pro Tools 8 but back to 7.4 HD2,192 I/O,96 I/O,Midi I/O,Control 24
Reply With Quote
  #6  
Old 04-27-2009, 06:48 PM
MEAT MEAT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 357
Default Re: Synchro Arts Vocalign project for Pro Tools

UPDATE:
I bought this plug off of ebay from a very reputable dealer that I buy all of my plugs from.I got the ilok license for the version on Digis sight and it is an older version of the plug........not the newest version 3 for PT on Synchro Arts sight.The plug started crashing PT every session and will not in the least align any audio tracks more the 1-3 seconds long.Any longer and it shifts the audio way off and adds about 10 seconds of clipping digital distortion at the end of the file.The plugin is useless.Digi..........can you post a newer version on your site.I tried the download from Synchro Arts site and it will not work with my ilok license.I am awaiting response from my seller on this issue.The demo on Synchro Arts site works perfectly but not this version from Digis site.
__________________
Bug ridden Pro Tools 8 but back to 7.4 HD2,192 I/O,96 I/O,Midi I/O,Control 24
Reply With Quote
  #7  
Old 04-30-2009, 06:32 AM
MASTERLINKSTUDIOS MASTERLINKSTUDIOS is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: http://www.masterlinkstudios.com/
Posts: 299
Default Re: Synchro Arts Vocalign project for Pro Tools

Try installing vocalign from your pro tools disc. It's part of the dv toolkit so I think you will have to install entire dv toolkit and take plugs out of your pt plug folder. Hopefully that works
__________________
Macpro 2.88-4 Gig Ram,HD2,Big Ben,Rosetta 200,Dangerous D Box,Mercury Bundle + Studio classics bundle ,C/24,2-UA 6176,U87ai,Genelec 8050 & 8020,Logic,Final Cut Studio 2,Canon hxa1(hd camera)-Macbook Pro,Mbox 2 Micro.http://www.masterlinkstudios.com/.http://www.myspace.com/masterlinkstudios
Reply With Quote
  #8  
Old 04-30-2009, 11:19 AM
MEAT MEAT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 357
Default Re: Synchro Arts Vocalign project for Pro Tools

Quote:
Originally Posted by MASTERLINKSTUDIOS View Post
Try installing vocalign from your pro tools disc. It's part of the dv toolkit so I think you will have to install entire dv toolkit and take plugs out of your pt plug folder. Hopefully that works
I bought the plug license on Ebay.No disk.
__________________
Bug ridden Pro Tools 8 but back to 7.4 HD2,192 I/O,96 I/O,Midi I/O,Control 24
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: WTB Synchro Arts VocALign Project RCKPROD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-28-2009 11:53 AM
WTB: WTB Synchro Arts VocALign Project RCKPROD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-28-2009 11:49 AM
Synchro Arts NewVersion K.I. Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-02-2008 12:18 PM
Synchro Arts New Version K.I. Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 07-02-2007 08:25 AM
Alternatives to Synchro Arts VocAlign? NickH Tips & Tricks 6 10-13-2006 12:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com