Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2010, 08:16 AM
bfire bfire is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Jyväskylä, Finland
Posts: 4
Default Pro tools 9 can´t find a connection to 003

Hello hello...

I have a problen with my digi003+ rack. Yesterday all was ok, everything worked just fine. But today when I went to the studio, everything was different:)

Audio doesnt come out from 003 anymore. I checked the I/O, and hardware setup and I can see, that ProTools doesnt find that 003? What a hell have happend... Audio comes only from macs own speaker.

I have checked firefire cabel and I have restarted the computer very many times, restarted 003 and nothing new doesnt happen.

Have you any ideas, what would be wrong in my setup??
Reply With Quote
  #2  
Old 11-28-2010, 09:15 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,382
Default Re: Pro tools 9 can´t find a connection to 003

Go to Hardware setup and select the 003 as the engine(I think that will close and re-open PT).
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midas F32 Connection to Pro Tools HD 10&11 The Phillips Project LLC Third Party Interfaces 17 02-12-2016 02:58 PM
Help with Octopre connection to Pro Tools HD runningdreams Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 07-08-2011 07:48 PM
Help Please! Pro Tools says it's losing connection with my 002. zombiefromspace 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-17-2010 11:43 AM
Mc Mix and Pro Tools 7.4 bad connection pokypok 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-12-2008 09:49 AM
Pro Tools 888 / 882 Connection Issue rmeuchel Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 12-28-2005 09:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com