Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2007, 05:07 PM
anthonymunoz anthonymunoz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Riverside, CA
Posts: 18
Default Pro Tools LE 7.3 Help :: Will Not Record

This is a really easy question, but very hard to answer I'm sure. Any help would be great.

I have a really basic problem. Pro Tools. in one particular sesson only, will not let me record. I have an armed track, pushed record then play. As soon as play starts, record stops. The red record light turns off and Pro Tools plays as if I never even hit record. I'm sure I clicked on something that is doing this. I just dont know where to start. Any advise?

Thanks,
Anthony
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2007, 02:12 PM
yanncrusoe yanncrusoe is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 138
Default Re: Pro Tools LE 7.3 Help :: Will Not Record

what computer you using, O.S etc?
__________________
MBP 17" 2.4 ghz, 320gb 7200 , 4 GB RAM, Glyph GT050Q, 10.5.7
Mbox2, PT8cs3, BFD2

www.myspace.com/yanncrusoe
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 won't record highspeedrecords Windows 2 02-27-2012 06:55 AM
HELP, Cannot Record to Pro Tools 10 trademarkjazz Pro Tools 10 2 11-02-2011 11:09 PM
Pro Tools 8 LE will not record any vocals using pro tools 8 Le MADMUZIK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 03-27-2011 06:45 PM
Pro Tools 9 record help! Peter Dutton Pro Tools 9 4 11-26-2010 09:09 AM
Pro Tools won't record!!! colvaboy Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-17-2007 09:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com