Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-09-2006, 10:41 AM
klickyman klickyman is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 52
Default no audiosuite plugins work, No smack Le installed

I know its probably something simple that I have overlooked, but I'm following Groovebox's&John Keanes manual to the t.. and I can't get any audiosuite plugins to work. For instance,when I've done everything necessary prior to pressing process in the gain/duplicate/normalize window, I press process and it shows the window with the bar moving as if it is processing it but then there is no change in the waveform. I've tried with record enable activated/nonactivated. Also am lic.Ilok user with SmackLE and no smack files are found in plugin folders in windows explorer.......pent4/2.8/3gig ram/ptle7/ Thanks for your help.......klickyman
Reply With Quote
  #2  
Old 09-09-2006, 11:37 AM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: no audiosuite plugins work, No smack Le instal

To solve your Audiosuite problem, make sure the "Use In Playlist" button is active.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-09-2006, 12:22 PM
klickyman klickyman is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 52
Default Re: no audiosuite plugins work, No smack Le instal

Thanks JMS.....for your quick response.....I'll give that a shot..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will Smack LE work in a TDM system? tucum Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-12-2009 06:55 AM
Installed PT 7.4 - most plugins won't work davea 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-07-2008 09:14 AM
audiosuite plugins dont work? hotcarl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-21-2004 02:13 PM
Installed Waves plug-ins but there not in the Audiosuite ?! Fusty_FM 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 09-05-2002 06:22 PM
audiosuite plugins dont work!!! indieo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-04-2002 10:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com