Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2011, 04:59 PM
coelhoigor coelhoigor is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Orem, United States of America
Posts: 1
Default HUI MIDI In works, MIDI Out doesn't

Hi,

I'm using ProTools LE 8.0.3 with a 003 Rack. I have a Baby HUI controller that I've set properly under Setup->Peripherals->Midi Controllers. My settings for #1 are: Type = HUI; Receive From = USBUnMIDI; Send To = USBUnMIDI; # CH's = 8. The I/O cable between the computer and the HUI shows the lights for MIDI In and MIDI Out flashing when I'm working on a session. As I work through the session, I see the HUI responds: the light on the Play and Stop buttons turn on as I start and stop playback; the volume fader in the HUI responds in realtime to what's done in the Mixer window in the computer. Clearly, MIDI In works correctly. However, when I try to control the playback with the HUI, nothing works. Thus, MIDI Out is the problem. In Setup->MIDI->Input Devices, "USB UNO MIDI Interface" is checked.I'm not sure on what to do. Could anyone please help me?

Thanks,

Igor
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi works now, what about SPdif? GW macOS 1 01-17-2011 12:04 PM
Everything works except.......MIDI! SpinningDisk macOS 0 12-16-2010 05:48 PM
MIDI setup in PT8, nothing works BlueThursday 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 09-09-2009 06:39 PM
MIDI Interface that works with Digi 001? Reg. MIDI 4 10-10-2005 02:45 AM
Does this mean 6.7 LE/WIN XP works with MIDI I/O ? nukmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-29-2004 05:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com