Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2010, 03:51 AM
glocke12 glocke12 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 11
Default protools and imac incompatability

I previously had a core2 duo with SL running protools 7.4.2 and had lots of problems with programs OTHER than PT freezing up. Eventually i traced the issue to PT (computer ran fine without PT installed). I downgraded back to leopard and PT ran fine.

I now have a new qaudcore i5 running SL, and seeing that PT 8.0.3 is supposed to be compatable with SL i downloaded that and am now having major issues. PT never boots up at all, and other programs are now freezing up again.

Ive read about turning bluetooth off. Sorry not an option I dont have a wireless mouse or KB and am not about to go out and buy these.

Is there anything I can do to get this to work or do I need to scrap digi and go to a different audio interface?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2010, 04:33 AM
Undertones Undertones is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 78
Default Re: protools and imac incompatability

Considering the BT issue is acknowledged by Digi, you should probably just borrow a USB keyboard and a mouse from a friend, disable BT, and try loading PT.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-19-2010, 04:53 AM
glocke12 glocke12 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 11
Default Re: protools and imac incompatability

So the point is I dont WANT to use a wired KB/mouse with my imac setup, but I will give it a try though to see if it will work....but if it does not work what than???
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tranferring Protools 10 from old iMac to new IMac JuergenTilak Pro Tools 10 3 07-31-2012 08:48 AM
Mtools and Protools 7.2 Incompatability david liversidge Post - Surround - Video 17 09-18-2006 03:51 PM
Wacom incompatability KingTor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 07-12-2006 05:13 PM
Logic 7 and Protools Mix Systems Incompatability Ricky Pann Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 12-05-2004 01:27 AM
PT5 --> PT6 digirack Delay incompatability Dopamine Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-22-2004 07:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com