Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-01-2008, 04:34 PM
paul m paul m is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: manchester, uk
Posts: 83
Default 7.4 issue with missing XP files

Happy new year DUC

Have splashed out on 7.4 and am having troubles installing.

I get the message “your computer is missing a windows XP update required by pro tools. Please install all available critical updates before installing pro tools”

I have XP pro installed WITH SP2 .. what more is required? And specifically.. which critical updates???

Any ideas would be greatly appreciated.

Paul.

Intel Q6600 Quad core
Asus P5K
1 gig ram
2 x 300 gig SATA

XP PRO sp2
__________________
AMD 64 3700+
DFI LanParty nF3 250gb Mobo
Corsair XMS3200XLPT (2 x 512) Ram
2 x WD caviar 7200 80gigb
win xp sp2
ptle 7
DAVEC 32 + 28
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2008, 04:33 AM
TCM's Avatar
TCM TCM is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Europe
Posts: 1,513
Default Re: 7.4 issue with missing XP files

Try this!
__________________
002R BLA mod and Mbox mini 2, PT 11.3.2,
HD Native, HD IO 16x8x8, PT 2018.7, Win 10 Pro 64, Asrock X99 Extreme6/3.1, i7-6850K, 32 GB Ram, SSD system drive, ssd audio drive
Reply With Quote
  #3  
Old 01-02-2008, 06:05 AM
paul m paul m is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: manchester, uk
Posts: 83
Default Re: 7.4 issue with missing XP files



of course i checked this before posting!!

many thanks

paul
__________________
AMD 64 3700+
DFI LanParty nF3 250gb Mobo
Corsair XMS3200XLPT (2 x 512) Ram
2 x WD caviar 7200 80gigb
win xp sp2
ptle 7
DAVEC 32 + 28
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Deleting files from clip list and missing files colinato Post - Surround - Video 1 10-22-2013 09:52 AM
Missing fade files, missing audio in resaved sesssions drygruo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-14-2010 04:56 PM
All Sessions using SDII files are missing all audio files and won't relink bigmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 03-18-2009 12:54 PM
missing audio files are actually not missing tomcat Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 12-24-2006 02:25 PM
Missing Fade files become missing audio files? Tim R. Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 06-21-2004 09:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com