Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2011, 10:34 AM
LAVANANT JULIEN LAVANANT JULIEN is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: paris
Posts: 1
Default pas d'effet rack dans PT9

J'ai un compresseur et un multi effets en inserts sur mackie 1620 branché en firewire sur un pc win 7. et pas de compression pas d'effets dans mon enregistrement sur protools9.
quelqu'un peut m'aider?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2011, 05:09 AM
Dorian Green Dorian Green is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: France
Posts: 210
Default Re: pas d'effet rack dans PT9

Es ce que ton compresseur et/ou ton multi montre la presence d'un signal?
__________________
Green Room Studios, France
Mac Book Pro i7 15"4 Mac OSX 10.6.6
PT 9.0.2
DIY Intel Core 2 Quad, P5B Premium,DDR2 6GB, Win 7 Ultimate.
PTLE 8.0.4
002R Unit and MBox Mini
SSL XLogic Alpha Channel.
SPL Goldmike valve Preamp.
DBX Analog Compressors, Gate and Eq.
Monster Cables
Home made & Neutrik Patchbay.
Brauner, Shure, Seinnheiser and T.Bone mikes.
Tannoy 8D Active monitors.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help setting up protools 8 le with motif rack and trition rack(so newby to this) BeatBoy19 MIDI 0 06-01-2011 10:38 PM
Advice for Foot Controller and Rack/Case for Eleven Rack? udamann88 Eleven Rack 19 03-08-2011 06:24 PM
THE FOOT CONTROLLER for the Eleven Rack and any other rack modeler for that matter.. vkaxeman Eleven Rack 3 01-19-2011 04:13 AM
Record form Mix Rack & Stage Rack into 1 Pro Tools system kwz VENUE Live Sound Systems 3 01-04-2011 12:10 PM
Major comp. problem - considering reverting to 002 rack instead 003 rack, good move? Tbassist4 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-15-2009 04:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com