Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2011, 12:19 AM
minerva0331 minerva0331 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Australia
Posts: 1
Default Video import into Pro Tools SE

Hi
i'm hoping to do my sound mixing in Pro Tools SE after i've edited in Final Cut Express. Will i be able to import a video track into Pro Tools SE for syncing and reference purposes? I'm looking into buying the Avid Pro Tools SE bundle (recording studio).

Cheers
josie
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2011, 03:09 AM
Avid Product Design Avid Product Design is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2011
Location: London
Posts: 105
Default Re: Video import into Pro Tools SE

Pro Tools SE includes support for one video track. As long as you use a QuickTime-supported format for the video you will be able to import it into Pro Tools SE.
__________________
Product Designer
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 05-19-2011, 06:17 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,606
Default Re: Video import into Pro Tools SE

and don't have any illegal symbols in the path and/or name
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't import QuickTime Video into Pro Tools nbigsy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 03-05-2018 09:51 AM
Import video slow down Pro Tools danilaur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-14-2011 01:37 AM
Pro Tools 9 Cannot Import Audio or Video Jbone2w2 Windows 0 07-26-2011 04:57 PM
Pro-Tools Crashes when I Import Video jimi_d2006 Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-10-2010 01:53 PM
Pro Tools crashes when I try to import video acrylonjerey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 04-11-2009 02:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com