Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-06-2021, 02:52 AM
technique technique is offline
Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Paris
Posts: 1
Default Ultimate and standard version on the same Ilock Server

Hello everyone, We have ultimate and standard licenses on the same Ilock server in WIndows. I wanted to know if it was possible to block the ultimate licenses only on certain machines. If so, can you give me the procedure. thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 10-07-2021, 01:56 PM
sdelsolray sdelsolray is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Portland, OR USA
Posts: 180
Default Re: Ultimate and standard version on the same Ilock Server

Take a look at this current thread:

https://duc.avid.com/showthread.php?t=417309
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Annual Subscription: Standard to Ultimate? chetland Licensing & Accounts 3 06-22-2021 10:11 AM
Using Pro ToolsTools First and Protools Standard /Ultimate on The Same Machine WaterRat Licensing & Accounts 3 06-07-2020 04:17 PM
Open PT Standard with PT Ultimate iLok license? EdgarRothermich Pro Tools 2019 3 03-09-2020 04:31 PM
Keep Ultimate or go Standard? ilmalvaggio Pro Tools 2019 0 09-27-2019 01:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com