Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-13-2013, 06:49 PM
mortymort mortymort is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Melbourne
Posts: 4
Default Pro Tools 10 registration + activation help

OK, I've just bought PT10 student version. I''ve gotten my activation code, typed it into the required field, then I'm taken to a page asking for my iLok information, and below that, my hardware details, with a drop down box listing various mbox's and then space for a serial number to be typed in. These are required fields. I don't own any of these products, I have an m-audio profire 2626.

wtf do I do here?
Your help is greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-13-2013, 07:21 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 14,931
Default Re: Pro Tools 10 registration + activation help

Quote:
Originally Posted by mortymort View Post
OK, I've just bought PT10 student version. I''ve gotten my activation code, typed it into the required field, then I'm taken to a page asking for my iLok information, and below that, my hardware details, with a drop down box listing various mbox's and then space for a serial number to be typed in. These are required fields. I don't own any of these products, I have an m-audio profire 2626.

wtf do I do here?
Your help is greatly appreciated.
What exact product did you purchase and from who? Academic sellers tend to be good about helping with issues like this.

You can file a online support request for product registration/activation problems. See http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/FAQ/en384651

Darryl
Reply With Quote
  #3  
Old 05-13-2013, 09:27 PM
guatamas guatamas is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Los Angeles
Posts: 645
Default Re: Pro Tools 10 registration + activation help

I also have the academic version and I don't remember having to enter hardware info. Create an Avid account and an ilok account first:

https://www.avid.com/US/Account/orie...%2faccountinfo

https://www.ilok.com/cgi-bin/WebObje...erRegistration

After you log in to your Avid account look for
My products/download and activate my product.
Enter your code from the card and it will ask your for an ilok id, type your newly created ilok id from the previous steps. After this go to ilok.com and download the license to your ilok

Thats it, same process I did, granted I already owned PT8LE and mbox 2 and had both accounts. I bought the boxed version.

Do you own an ilok or did you buy the boxed version?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: Pro tools Boxed (iLok key, registration, activation card) w/ MBOX PRO. TruestPain Buy & Sell 0 04-24-2013 04:50 PM
Question re Activation Vs Registration solidsilver Pro Tools 9 1 10-31-2011 04:19 PM
Activation and Registration k.knox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-07-2011 07:44 PM
Registration/Activation please help me Avid syntaxerror Pro Tools 9 6 04-28-2011 12:01 AM
Activation + registration? _donk_ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 07-25-2009 01:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com