Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-22-2005, 12:18 AM
buckaroo buckaroo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 311
Default No Registration Card within my Mbox?!

I dont seem to have been given a registration card in with my Mbox/PTLE package and im not sure if Digidesign believe me! I didnt keep the reciept and thought that maybe the Reg card would be a tear off part of the manual. I bought the Mbox from new from DV so have all the reg codes for the Mbox and PTLE 6.1 (so as its new these wont be registered with anyone else)

But Digidesign say they want the actual card?!! I was told on an email that i can just send in the codes (about 5 codes in all) by email as proof that i have the system, so i did that and another person read the email and said they need the card instead!!!

Please help im pulling my hair out here! Surely the codes would suffice? Or can Digidesign send out a new reg card and i fill in all my details in that way??

Any suggestions? as it looks like i have a brand new Mbox set up which cant be registered due to not recieving a peice of Card!!!!! (i even have any codes on the outside of the box/packaging and the cellophane shrink wrap it came in!

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-22-2005, 12:21 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: No Registration Card within my Mbox?!

Why didn't you keep the receipt? How did you pay? - By check, credit card or cash? Where did you buy it - they can supply you with a duplicate receipt.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 03-22-2005, 12:40 AM
KingFish KingFish is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nashville TN
Posts: 2,658
Default Re: No Registration Card within my Mbox?!

As well your serial # to activate Pro-Tools (if that's what you are looking for) is probably on the inside cover of your "Getting started Guide" booklet that came with your M-Box.
__________________
David

- MacPro 6,1 Intel Xeon E5 2.7 GHz 12-Core 128 GB 1066 MHz DDR3
- HDX II Sonnet xMacPro Server
- 16x16 HD i/o x 6
- PT 2018.10
- OS X 10.14.4
- ProTools Dock / PT Control
Reply With Quote
  #4  
Old 03-22-2005, 12:48 AM
dwainwright dwainwright is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 29
Default Re: No Registration Card within my Mbox?!

Damn, I wish I had your problem!!!!
Reply With Quote
  #5  
Old 03-22-2005, 12:49 AM
dwainwright dwainwright is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 29
Default Re: No Registration Card within my Mbox?!

Check out King's response
Reply With Quote
  #6  
Old 03-22-2005, 12:51 AM
dwainwright dwainwright is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 29
Default Re: No Registration Card within my Mbox?!

I have a real conudrum!
Reply With Quote
  #7  
Old 03-22-2005, 12:54 AM
buckaroo buckaroo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 311
Default Re: No Registration Card within my Mbox?!

Right so i dont have to register it then with Digidesign?? I do have all the serial codes etc within the manuals for PTLE and the Mbox which is fine, but i thought digidesign want the actual card back?

If thats the case and i can get upgrades etc as normal then i'll just use my PTLE reg codes... What am i missing out on exactly without registering with Digidesign?? ...free pen?!
Reply With Quote
  #8  
Old 03-22-2005, 12:54 AM
dwainwright dwainwright is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 29
Default Re: No Registration Card within my Mbox?!

Not to put to fine a point on it, but it's in your face
Reply With Quote
  #9  
Old 03-22-2005, 12:55 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: No Registration Card within my Mbox?!

You will need to be registered to receive upgrades.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #10  
Old 03-22-2005, 12:55 AM
buckaroo buckaroo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 311
Default Re: No Registration Card within my Mbox?!

Quote:
Damn, I wish I had your problem!!!!
Whats up? and why do you have a conundrum?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: Pro tools Boxed (iLok key, registration, activation card) w/ MBOX PRO. TruestPain Buy & Sell 0 04-24-2013 04:50 PM
HD i/o registration # is not on card PMoshay Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-18-2011 02:12 PM
how can I get a new registration card? barlonius 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-28-2008 02:39 AM
Registration card Spielberg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-26-2000 03:19 PM
No registration card with 4.2 upgrade? jweisbin General Discussion 4 10-18-1998 11:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com