Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-05-2001, 05:42 AM
davemc davemc is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Australia
Posts: 327
Default Zoom preset keys with 5.1

Hi,
Has anyone else run into a problem with the zoom keys 1-5 stop working. It seems to be if you leave a plugin up for a while or you click to have the plugin only a bar and leave it for a while it happens. I cannot reproduce iy on cue but it seems to happen a lot. If you get rid of the plugin they come back?

OS9.04, G4/400, 3 mix cards.

There seems to be a few bugs that people are having that others do not. If someone can varify if this has happened to them, then thanks





------------------
Bye Dave
www.indentmusic.com.au
__________________
Bye Dave
www.indentmusic.com.au
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2001, 12:06 PM
trombino trombino is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 470
Default Re: Zoom preset keys with 5.1

Do you mean using the keyboard commands for zoom? If so, then what you're experiencing makes sense to me, as the open plug-in window is grabbing the keyboard events and not pro tools itself. Close the plug-in window and they come back, right?
__________________
Mark
Reply With Quote
  #3  
Old 03-05-2001, 05:21 PM
davemc davemc is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Australia
Posts: 327
Default Re: Zoom preset keys with 5.1

Exactly, although I never had it before 5.1.
Must be the multi screen plugins.

Most of the bugs I have noticed are small, some like the sliping and BF plugs are annoying though.


------------------
Bye Dave
www.indentmusic.com.au
__________________
Bye Dave
www.indentmusic.com.au
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pressed some keys now shortcut keys wont work (T,R to zoom etc) Falcon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 06-11-2016 11:49 AM
Lost my Zoom & Zoom preset buttons nwrstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-07-2012 08:28 PM
Zoom preset 5 flashing? GeneOuse ICON & C|24 2 03-14-2011 07:19 AM
Preset Function Keys? gadgetgirl General Discussion 0 07-07-2003 03:20 PM
Zoom Preset Buttons Not Functioning compmedia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-26-2000 03:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com