Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-23-2001, 06:23 AM
coaster coaster is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: fargo nd usa
Posts: 1,042
Default PHASE vocoder plug ins!

just got a hold of OPCODE vocoder AS plug in (no longer for sale, i kind of had to 'borrow' it- more on this..)

anyway it works fine for a while, then protools dive-quits and pretty much renders the computer useless- a restart is neccesary.

almost ready to purchase prosoniq ORANGE VOCODER which seems to be awesome..

anyone get the opcode one to work? (its NOT a 'k') or is it incompatible with ptle 5.x.x
__________________
www.mp3.com/xtac
for the faint of goth
Reply With Quote
  #2  
Old 01-23-2001, 06:39 AM
fenris fenris is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Montreal, Canada
Posts: 344
Default Re: PHASE vocoder plug ins!

I remember having some problems with the Opcode AS ( Filter, Vinyl and Vocoder) I got them when I bought Vision DSP, (smart move!) . They crashed PT a couple of times, so I stopped using them, though I have no problems with the Premiere version in Peak....It would be nice to be able to use a product I paid for to its fullest, not having to export and re-import.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2001, 08:43 AM
Noiz2 Noiz2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Detroit MI & SF CA
Posts: 1,989
Default Re: PHASE vocoder plug ins!

I also have the full set. I can use Vinyl, the filter is a bit problematic and I've never gotten the vocoder to work.


------------------
SK
__________________
www.scottkouesound.com
SK
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2001, 10:25 AM
coaster coaster is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: fargo nd usa
Posts: 1,042
Default Re: PHASE vocoder plug ins!

so the opcode vocoder works well in premeire eh?

its been my experience that premeire's preview function is un-acceptable (only the first few seconds)

would this work as a premeire style plug in in bias peak? or the AS style perhaps?
i think the opcode vocoder sounds wack and neeto! and would like to use this
__________________
www.mp3.com/xtac
for the faint of goth
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
prosoniq orange vocoder plug-in Dayliner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-18-2008 10:13 AM
good vocoder plug in? adamm06 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 05-03-2007 06:24 AM
Wah-Wah (Vocoder) plug in petter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-24-2005 05:53 PM
Vocoder plug-ins for PT HD? bruceup Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 01-19-2003 02:54 AM
Vocoder plug stefan. Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-26-2000 08:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com