Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-23-2010, 09:53 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,974
Default problems using unwrap and revibe in same session

Hi All,
Has anyone encountered this? I just bought TC electronics Unwrap. I've always used Revibe I'm trying to make a session with unwrap and revibe in the same session and I keep getting DAW -7100 errors. I have a HD 4 original pci core + Accel + Process + Process. Their is more then enough DSP for both these plug ins. I have a whole accel chip left and most of the 2 process cards.
Thanks for all the help in advance.
Best,
Brandon
Reply With Quote
  #2  
Old 06-24-2010, 01:35 AM
thierryd thierryd is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Brussels
Posts: 519
Default Re: problems using unwrap and revibe in same session

I never had a problem with Revibe and Unwrap in the same session on all our PT7 and 8 systems (PCI and PCIe)

Greetings,

Thierry
Reply With Quote
  #3  
Old 06-24-2010, 07:14 AM
D'Animation D'Animation is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 445
Default Re: problems using unwrap and revibe in same session

I had similar errors with Revibe and one of the McDSP dynamics plugs - I reinstalled the plugs, repaired permissions twice and did all the pref trashing and it went away. I've had one or two instances where plugs have not installed right or became corrupted. Might be worth a shot
D
Reply With Quote
  #4  
Old 06-24-2010, 01:28 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,974
Default Re: problems using unwrap and revibe in same session

Cool, thanks guys
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TC Electronics Unwrap TDM Brandonx1 Buy & Sell 18 11-24-2012 08:04 PM
Problems automating Revibe icenet Post - Surround - Video 4 03-02-2012 06:28 AM
TC unwrap and HDn?? Brandonx1 Post - Surround - Video 7 10-11-2010 11:52 PM
Unwrap doctorsunshine Post - Surround - Video 8 10-09-2006 04:10 PM
ReVibe install problems from MassivePack 4 John Wilkinson Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 09-12-2005 07:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com