Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2008, 10:25 AM
sebamars sebamars is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Buenos Aires, Argentina
Posts: 48
Default Avid Engine falide to initialize

Hi.

I'm trying to open some OMFI files with my HD system, but when I install my Avid Engine and then run PT, I get a message of "Avid Engine failed to initialize". Do I need extra hardware for running this app?

HD 1 + PT HD 7.2 + Apple Dual Core 2.5 + 2 Gb RAM + OSX 10.4.4

Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2008, 11:00 AM
MorganPost MorganPost is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Toronto, Canada
Posts: 243
Default Re: Avid Engine falide to initialize

You need to have Digitranslator in order to open OMF files and the MOJO / MOJO SDI for your video peripheral.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-22-2008, 04:28 PM
the dude's Avatar
the dude the dude is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Burbank , Kalifornia, USA
Posts: 1,184
Default Re: Avid Engine falide to initialize

the video engine REQUIRES a Mojo interface
the video engine has nothing to do with OMF files
Opening OMF Files require Digitranslator
which you can purchase at the digistore
__________________

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
http://www.studio-techservices.com

าำ
studio.tech@yahoo.comm
Mitch Berger Tech Services




We service ALL Avid products no Problem
HD192, 192, Omni, Control Surface, Pre, XMON, 192HD AD & DA / Accel Cards, Everything

ALL NEW HD192 AD -DA modification. the difference is incredible... no need to ship the entire unit , fast turn around

inquiry using link above
Repairs of SSL-Neve- Consoles and Repair ALL Modern & Vintage Gear
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
video engine failed to initialize... humpback 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 11-15-2011 09:43 PM
Can't initialize current playback engine PT 9.03 LE mzkguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-12-2011 06:31 PM
Video engine failed to initialize on HD 7.3.1 AlexanderSim Pro Tools TDM Systems (Win) 3 06-17-2007 10:22 PM
Video Engine Failed to Initialize tom.joyce Post - Surround - Video 2 12-19-2006 09:40 AM
Video Engine Failed to Initialize JimLeb Post - Surround - Video 5 04-28-2006 02:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com