Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-31-2021, 02:38 PM
bleachbro bleachbro is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Woodland Hills
Posts: 30
Default Folder Tracks not Metering

Printing Mixes.

my Avid Control App (iPad) is not showing meter activity on (routing) Folder tracks if there is more than one? Apparently, whichever folder I select last will meter properly, and all the other folder meters "freeze up".

Anyone seen this? Folder Meters are fine on S3 (and Dock.)

MAC OS 10.13.16
PT HDX 2021.3.1
Reply With Quote
  #2  
Old 06-01-2021, 12:18 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,198
Default Re: Folder Tracks not Metering

We tested this with the current beta builds for the next release(June) and they work fine. We did fix some metering issues so hopefully caught this.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S1 and Folder Tracks wyman Avid S1, S3, Dock and Control 2 01-15-2021 09:12 AM
Folder Tracks and S1 cshaw Avid S1, S3, Dock and Control 9 09-23-2020 09:38 PM
Folder tracks David Every Windows 1 04-03-2020 06:37 PM
Folder Tracks? Cheesehead Pro Tools 2019 50 03-14-2020 12:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com