Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-23-2010, 12:54 AM
TheRealJman TheRealJman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default Mbox 2 Pro not working

I searched for similar posts but couldn't find anything so excuse my possible repeating.

I recently updated my two year old mac to Snow Leopard. Today I decided to re-install my Pro Tools LE 7.1.3. The problem is (besides a small error while installing) my computer is no longer recognising my Mbox. The orange led flashes but my computer won't recognise it. Also meaning I can't use Pro Tools.

Is there any way I can get my Mbox to work on Snow Leopard while still using Pro Tools 7.1.3?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-23-2010, 02:07 AM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: Mbox 2 Pro not working

No.

7.1.3 wasn't even compatible with the previous Leopard OSX. You will need 8.0.3 if you expect success with Snow Leopard.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #3  
Old 03-23-2010, 02:11 AM
TheRealJman TheRealJman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default Re: Mbox 2 Pro not working

I was afraid of that. It always worked perfectly fine on Leopard and I was hoping it would work on Snow Leopard.

Well there goes $1500 worth of equipment I can no longer use cause I don't have the money to upgrade at the moment.

Cheers for the reply!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 3 not working dialup macOS 1 01-25-2013 03:47 PM
Mbox 3 not working decypha macOS 1 05-06-2012 02:57 PM
Why isn't my mbox working? moonwalker2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 03-30-2011 05:47 AM
mbox working with OS X 10.5.1 trop trop Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-04-2008 09:02 PM
mbox 2 not working argh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-25-2006 01:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com