Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2013, 01:13 PM
pie55 pie55 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 361
Default accel core card pcie

Hi
Im upgrading to a hd accel pcie core card with pci e accel card.
Are the connections to my aurora 16 and digi 96 the same ( using digilink cable)
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 06-16-2013, 10:53 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 23,297
Default Re: accel core card pcie

Well if you previously had a PCI HD2 system, then yes.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT HD1 (core card PCI) x PTHD1(Accel core card PCIE) Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-02-2017 07:52 AM
FS Accel Core Card PCIe Raoul23 Buy & Sell 1 02-13-2013 10:30 AM
WTB: 1-ACCEL CORE PCIe CARD postman56 Buy & Sell 2 01-23-2013 07:06 AM
FS: HD2 Core+Accel Card PCIe Meads Buy & Sell 24 12-30-2012 06:59 AM
FS: HD1 Accel Core PCIe card Captain Audio Buy & Sell 0 05-15-2012 11:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com