Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2007, 06:25 AM
Sylvain@FreeStudios Sylvain@FreeStudios is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Geneva, Switzerland
Posts: 5
Default Revibe not loading ...

Hi,
I'm experiencing some troubles with Revibe when opening PT sessions created on another PT station.
Both PT stations run PT HD 7.3.1 with HD3 Accel cards.
When I open the session, Revibe appears in gray on the track with message
"n/a because unsupported sample rate or multi-channel version".
[image]http://fr.titi37.free.fr/Revibe.jpg[/image]

My sessions are 16bits 48kHz and tracks are mono or stereo (no surround).

I tried to install version 1.1 (when I was running PT 6.x),7.0 and 7.3(universal binaries)

My Configuration:

APPLE 2 x 2GHz PPC G5
1Go DDR SDRAM
Avid Mojo,
Digidesign MIDI I/O, Sync I/O and 192I/O
PT HD3 Accel
ProControl
Protools TDM v 7.3.1

Could someone help me ???
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi 002 not loading...it freezes with the words "loading" on the screen teketuco 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-09-2012 05:42 PM
ReVibe 1 in 3 out?? Scott Fahy VENUE Live Sound Systems 2 12-07-2009 08:43 AM
Revibe 8.0 TCLguy1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-24-2009 11:00 AM
Revibe - help! sonicam Post - Surround - Video 1 05-16-2006 09:56 AM
ReVibe stevegalante Pro Tools TDM Systems (Mac) 13 10-15-2003 07:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com