Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S4/S6

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-16-2022, 02:24 PM
vieris vieris is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: West LA
Posts: 197
Default Eucon REC softkey GPIO issue.

So I'm using a S6 Eucon softkey to trigger a GPO from the MTM when Pro Tools goes into Record.
The problem is with preroll the GPO gets triggered with every blink of the track record/arm button. I need it to only trigger when it goes into actual record.
I'd love to hear if anyone knows a fix or a workaround. (Something other than using the GPO on the sync HD)
__________________
"Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense."
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eucon 3.7 Issue KeyplayerG Artist Series 0 05-23-2018 07:31 AM
Eucon softkey delay Nyholm Tips & Tricks 0 05-15-2017 02:54 AM
Avid Control / eucon 3.5 / cubase 9 pro - Two functions on one softkey Feinbeat Artist Series 4 05-02-2017 06:50 AM
Cant save "\" character in Eucon softkey command editor Pliplo Avid S1, S3, Dock and Control App 1 12-30-2015 09:20 PM
PT11 + EuCon 3 -> Lost Custom SoftKey pages from PT 10 ApotheKerry Artist Series 6 10-09-2013 03:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com