Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-01-2004, 03:55 PM
noso noso is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Default intger error(divide by zero) message

I get this message when importing a movie in PT. The answerbase remedy has to do with zooming in the edit window!!??!?!?!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Could not complete your request because integer error occurred (divide by zero) joni Windows 6 07-05-2012 01:13 PM
Open new session or "Revert to last" causes TLM Space Divide by zero error. TracerY Pro Tools TDM Systems (Win) 4 10-15-2009 06:46 AM
'Divide by zero' error after installing Pro Tools cs3 on Windows DigiTechSupt Technical Alerts 0 07-01-2009 11:18 AM
Divide and Conquer - MachineControl Selection Bug Chief Technician Post - Surround - Video 0 11-15-2004 06:09 PM
Can I divide 1 partition without ... east3rdst 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-21-2003 11:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com