Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 04-21-2009, 10:07 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,806
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

I may have overlooked it, but have you tried deleting your browsers cache, restarting and launching Pro Tools?

We've seen some cases where a corrupted cache will cause Pro Tools to not launch. This is most likely because the PACE/iLok drivers need to 'hook' into the browser via the cache to be able to access certain online features of plug-in activation/authorization.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #32  
Old 04-21-2009, 11:03 AM
Bangha Bangha is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 66
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

Thanks Digi, Ill try that tonight. So does that mean Id also have to hook up my studio machine to the internet to allow those online features to run. And, do you think its possible for the cache to be corrupted even after a clean reinstall?

thanks again!
Reply With Quote
  #33  
Old 04-21-2009, 07:50 PM
Bangha Bangha is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 66
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

Just tried the deleting cache Digi... to no avail, what the heck is going on here? Does any of this make any sense?
Reply With Quote
  #34  
Old 04-22-2009, 09:08 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,169
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

This may be redundant with SP3 but have you run the dual core hot fix?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #35  
Old 04-22-2009, 10:33 AM
Bangha Bangha is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 66
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

Hi albee do you mean, the AMD dual core optimizer or is it something else you are referring to?
Reply With Quote
  #36  
Old 04-22-2009, 01:41 PM
Bangha Bangha is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 66
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

Quote:
Originally Posted by guitardom View Post
you need to try to pull ALL the plugins out and dump them in your unused folder or something and then delete your databases and prefs, restart then launch pro tools.

So what do you guys sugggest after this and failing miserably?
Reply With Quote
  #37  
Old 04-22-2009, 07:43 PM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,799
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

Quote:
Originally Posted by Bangha View Post
So what do you guys sugggest after this and failing miserably?
what other programs and applications do you have installed. what programs are running along w pro tools??
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 9900k
Win 10
Reply With Quote
  #38  
Old 04-22-2009, 09:12 PM
Bangha Bangha is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 66
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

None really, this is a clean Windows install with every upgrade. Aside from that theres winrar, Sisoftware Sandra Lite and the latest quicktime...thats it.
Reply With Quote
  #39  
Old 04-22-2009, 10:37 PM
Shan's Avatar
Shan Shan is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 13,557
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

Quote:
Originally Posted by Bangha View Post
Hi albee do you mean, the AMD dual core optimizer or is it something else you are referring to?
Yes, you need the AMD dual core optimizer installed and running.

Also, are you using XP Pro SP2 or XP Pro SP3?

Shane
__________________
Pro Tools Power User Editing

Give your plug-ins a facelift...and skin 'em!
__________________

"Music should be performed by the musician, not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM

__________________

Pro Tools|HD Native 9.0.1 | Pro Tools|HDX 10.2 | Studio One | REAPER 4.22 | HD OMNI | HoboMac Pro 2.26Ghz Quad-Core | W7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #40  
Old 04-22-2009, 11:37 PM
x9blade x9blade is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: NY
Posts: 1,399
Default Re: Shan, Guitardom, Quad Gurus, God...anyone?

what power supply are you using???????????
__________________
3930K I7,X79 asus,GTX780,Samsung SSDx2,Western Digital Black 2TB HDDx4
32 Gb Corsair ram,30"Apple Cinema Screen,HD NATIVE
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shan!! Need help_Reaper scar97 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 33 12-22-2015 06:36 PM
hey shan stixstreet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 03-30-2009 06:17 AM
Hey Shan and other Quad Experts markus44uk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 23 03-24-2009 04:15 PM
QUAD - CPU Spikes - SHAN....... IntelDoc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 11-19-2006 07:58 PM
Hey Shan? Matt Whritenour 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-28-2005 07:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com