Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S4/S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2020, 08:50 AM
Herge Herge is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Paris
Posts: 23
Default Xmon Stereo Input trims with S6 or S4

Hello,

Does anyone knows if we can access to Stereo inputs trims on Xmon's Stereo Inputs when using an S4 or S6 with Xmon app ?

Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2020, 09:32 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,903
Default Re: Xmon Stereo Input trims with S6 or S4

I believe only the mains can be trimmed from the XMON software app that works with S6. Let me double check that.


Jeff



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 01-31-2020, 05:56 AM
mixboy bob mixboy bob is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 564
Default Re: Xmon Stereo Input trims with S6 or S4

I’d love to know this as well. Coming from Dcommand, I loved being able to level match all the inputs, but with Xmon eucon, I’m only seeing the main output trim. Makes some workflows fairly tricky.

Would love to find there’s a back door into this until the MTRX Studio drops.

Thanks!

Rob B
__________________
http://www.robburrell.com
PTHD Ultimate 2020.BETA/2019 Mac Pro 3.2ghz 16-core/96GB RAM/Aja Kona LHi/Akitio Thunder 3 Quad Mini with 4TB SSD drives/Focusrite 16Line/UAD-2 Octo PCIe/32 Channel S1/Dock with (5) 2019 Amazon Fire HD 10 Tablets/XMON//11.1.4 Dolby Atmos Setup
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XMON Stereo Inputs WildHoney ICON & C|24 8 06-27-2016 11:27 PM
Using the S6/XMON in stereo only? Marsdy Avid S4/S6 3 01-27-2016 06:34 PM
Xmon Stereo 4 input? Maskeeper ICON & C|24 3 10-10-2013 05:25 AM
192 Input/Out Trims Help matthewstyles Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-17-2010 06:08 AM
192 input trims coming back in from analog jackruston Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-07-2003 01:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com