Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-30-2008, 09:30 AM
SBR1710 SBR1710 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 16
Default Saving Plug-In Maps PT 8, Bug???

Wont Save plug maps tried everything, anyone try this?????? I can get them mapped, shows it saved, open the custom map I JUST CREATED, and it does not recall???? In &.$ all you had to do was Save Settings... and it worked .. Dont get it??
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C24 plug in maps sluggish tribase ICON & C|24 0 03-04-2013 01:35 AM
HELP!! Can't Import Multiple Midi Files W/ Tempo Maps -Meter Maps kfoody Pro Tools M-Powered (Win) 0 09-26-2011 09:08 AM
Plug-in Maps not saving in PT8 tdeclercq 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-01-2010 12:45 PM
D-Command Plug-In Maps creativecontrol ICON & C|24 3 05-31-2009 02:23 PM
Plug-In Maps not saving??? 8??? SBR1710 Virtual Instruments 15 12-31-2008 12:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com