Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-11-2007, 11:19 PM
AlohaMoto AlohaMoto is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 22
Default MIDI Plugin

When I record MIDI data on PTMP the data recorded is visible but no General MIDI sounds can be heard. I have my connection set up with a Kurzweil K2000 and automatically voices are recognized by PTMP, but even then nothing is audible. Is there a GM library setting somewhere to be found that I'm missing? I have the Universal Sound Module that came with Cubase LE, but even when I loaded it into my Pro Tools Plug-ins folder, it wouldn't read on PTMP.

TIA

-Motto
__________________
<img src="http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/dd/Carolina_Panthers_helmet_rightface.png">
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2007, 12:18 AM
AlohaMoto AlohaMoto is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 22
Default Re: MIDI Plugin

Quote:
When I record MIDI data on PTMP the data recorded is visible but no General MIDI sounds can be heard. I have my connection set up with a Kurzweil K2000 and automatically voices are recognized by PTMP, but even then nothing is audible. Is there a GM library setting somewhere to be found that I'm missing? I have the Universal Sound Module that came with Cubase LE, but even when I loaded it into my Pro Tools Plug-ins folder, it wouldn't read on PTMP.

TIA

-Motto
__________________
<img src="http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/dd/Carolina_Panthers_helmet_rightface.png">
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI plugin incompatible? Vince B. macOS 0 09-28-2011 10:57 AM
Midi plugin problems plz HELP joshs1982 Windows 1 09-20-2011 02:26 PM
How to assign MIDI CC to plugin parameters if no MIDI Learn? Mitch Manger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-25-2007 11:10 AM
MIDI trigger plugin? Master Bates 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-31-2004 01:23 PM
Can´t send MIDI to a plugin plevanto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-08-2004 12:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com