Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-02-2007, 11:57 PM
goodshotz goodshotz is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 17
Default Getting strange video lag during playback.

I have a question to anyone who can answer this. I just installed a new sound card on my PC. A Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty sound card. Now I am getting this weird application lag(Not Audio)during playback. My meters and faders and kind of are sticking. The sound is ok though. I have a very high end video card with the latest drivers so I know it's not that. It works great on everything else. Before this card I was using the onboard SigmaTel Audio(Onboard) and it was ok. I upgraded to improve performance and now it's worse. Is there something I need to turn on or off so they don't conflict? Or is it automatically configured?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
strange video behavior... BaileyBass Post - Surround - Video 4 09-04-2011 01:25 PM
Strange playback in Windows 77pro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-07-2010 09:07 AM
Mbox, strange playback JR_NL 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-20-2007 04:25 PM
Strange Playback Noises pazimzad 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-27-2005 04:36 PM
Strange MP3 Playback marrow_monty 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-18-2002 02:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com