Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-15-2019, 11:32 AM
mickeyrouse mickeyrouse is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Beaumont, Texas
Posts: 171
Default MIDI notes not sounding

I have encountered a curious phenomenon. Some of the MIDI Tracks I have created with Expand/Mini grand intrumrnt plug-in occasionally do not sound. It seems it only happens when a 3 minute or so track is complted or near completed. A visual idicator is that the notes written in have turned from the crisp dark bilue to knida of a fuzzy grayish-blue. Nothing can get the notes to sound. I have tried delting and re-insering the instrument plug-in with no change. At first I was severely peturbed(PO’ed?), thinking multiple spent writing a track was lost. Then I discoverd that I could duplicate the track and upon re’insering the instrument plug-in all is good. This doesn’t seem to happen with other instrument plug-ins such as Superior Drummer or Sample Modeling horns much if any, but it still is a distraction while working on a project. I’m using Windows 7, 8 gig of Ram, intel 5 core processor. The system doesn’t seem to be related, because The number of instruments seems to have no bearing on the problem- it has happened before with only a piano track.
Any ideas?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi notes deleting when editing and writing in notes SeventhSounding MIDI 5 01-14-2018 02:34 AM
MIDI notes continue sounding even after stop the record marcos_musika Pro Tools 12 7 02-21-2016 07:04 AM
midi notes sounding when editing songman Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-23-2010 10:42 AM
Structure midi notes not sounding harryk Virtual Instruments 9 01-23-2009 05:58 PM
Recording Midi notes and keeping existing notes during record Sherbert99 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-15-2008 09:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com