Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2013, 05:50 AM
Oblivion777's Avatar
Oblivion777 Oblivion777 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Slovenia, E.U.
Posts: 519
Default HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

I just noticed that you can already pay for the upgrade/crossgrade to PT11(HD) on Sweetwater. I wanted to post this under the "Is this the date" thread but that one has been closed by the admins. Anyway I know that I will not receive the software until it's released, but hey ... I will have the PT11 licences and when the software is released I'll be able to upgrade immediately. Cool.
__________________
**********
Main DAW: MacPRO 7.1, 16-Core Xeon 3.2GHz, 196 GB RAM, OSX 10.15.2, HDX3, PT 2019.12 Ultimate, 2x UAD-2 PCIe Octo's, Raven MTZ, 1x HD Omni, 2x HD I/O's, 1x MTRX and some more cool stuff...
Auxilary DAW: MacBook Pro with Retina Display (2012), 2.6GHz quad-core Intel Core i7, 16GB RAM, OSX 10.13.6, PT2019 Ultimate, 1x UAD Apollo Quad Audio Interface /w Thunderbolt Interface (v9.x)
**********
Reply With Quote
  #2  
Old 05-27-2013, 06:14 AM
Brock Mixwell Brock Mixwell is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Perth
Posts: 54
Default Re: HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

The pt11 upgrade had been available for pre order since the day it was announced

Big deal!!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-27-2013, 07:42 AM
smfelton's Avatar
smfelton smfelton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: South Yorkshire, UK
Posts: 682
Default Re: HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

Wow harsh,
yes pre-ordered mine from Sweetwater a couple of weeks ago....
__________________
 OSX 10.11.5, PT 12.5, iConnectAudio4+, Axe FX 2 XL+, Music Man Majesty
Reply With Quote
  #4  
Old 05-27-2013, 10:05 AM
WorldStudios WorldStudios is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sweden
Posts: 917
Default Re: HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

This place is getting very cold very fast.

I thought that was what Gearslutz was for... ;-)
__________________
Johan Bejerholm
World Studios
Sweden

Phone +46707773443
Reply With Quote
  #5  
Old 05-27-2013, 10:27 AM
P,B,S P,B,S is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: themoon
Posts: 286
Default Re: HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

Quote:
Originally Posted by WorldStudios View Post
This place is getting very cold very fast.

I thought that was what Gearslutz was for... ;-)

+1,000,000
I couldn't agree more.


Something tells me that this place has got more idiots looking for problems than PT users trying to fix problems.
JUST A WILD GUESS
Reply With Quote
  #6  
Old 05-27-2013, 10:49 AM
smfelton's Avatar
smfelton smfelton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: South Yorkshire, UK
Posts: 682
Default Re: HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

Quote:
Originally Posted by WorldStudios View Post
This place is getting very cold very fast.

I thought that was what Gearslutz was for... ;-)
Definitely not heading in a good direction at the moment, I truly hope something changes soon...........
__________________
 OSX 10.11.5, PT 12.5, iConnectAudio4+, Axe FX 2 XL+, Music Man Majesty
Reply With Quote
  #7  
Old 05-27-2013, 10:59 AM
StefB's Avatar
StefB StefB is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Cape Town South Africa
Posts: 525
Default Re: HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

Its happening everywhere!
Internet Forums allow and give rude obnoxious people the oppurtunity to help the world get rid of civility and good manners.

Sad - this used to be a place (ten years ago) where you could share / give / receive information and even the smart *****es actually contributed positively.

The world is changing - humankind showing its real colours...
Reply With Quote
  #8  
Old 05-27-2013, 11:24 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,737
Default Re: HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

Quote:
Originally Posted by StefB View Post
The world is changing - humankind showing its real colours...
Prepare yourself for another snide comment

Unless you been rip van winkling - the world and human kind have been showing bad colors for millennia now - just saying
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #9  
Old 05-27-2013, 12:37 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,767
Default Re: HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
Prepare yourself for another snide comment

Unless you been rip van winkling - the world and human kind have been showing bad colors for millennia now - just saying
Hahaha Good point

Sidenote: I also bought the PT10 HD to PT11HD upgrade at Sweetwater and the guy I talked to for Internet purchases said end of June at best

Who knows .. Here's to hope
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #10  
Old 05-27-2013, 04:52 PM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,938
Default Re: HD10 to HD11 Upgrade at Sweetwater

Quote:
Originally Posted by P,B,S View Post
Something tells me that this place has got more idiots looking for problems than PT users trying to fix problems.
JUST A WILD GUESS
The unfortunate fact is; There was a time when most people who used Pro Tools had at the very least some basic understanding of Audio Engineering, now more idiots are trying to use Pro Tools with little or no knowledge about engineering at all.

By design, this is a place for them all to congregate
__________________
Too much blood in my drugstream

Motherboard: Gigabyte Z690 AERO D
CPU: Intel Alder Lake Core i9-12900K
CPU Cooler: Noctua NH-D15S
RAM: Corsair Vengeance DDR5 64GB (2x 32gb 5200MHz)
Drives: 2 x Samsung 980 Pro 2TB NVME PCIE 4.0 M.2 SSD (Record & Samples)
1 x Samsung 980 Pro 1TB NVME PCIE 4.0 M.2 SSD (OS Win 11 Pro)

GPU:Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 PCIE 4
PSU: Corsair HX Series HX850 Platinim
CASE: Fractal Define XL R2
PT 11HD (v11.3.2) Omni s/pdif <> AxeFxIII
HD 96I/O

Last edited by zedhed; 05-27-2013 at 05:16 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does Pro Tools HD10 still come with Pro Tools HD11? hatepop macOS 9 12-07-2013 06:31 PM
AVID HDX PCIe CARD FOR PRO TOOLS HD10 & HD11 BRAND NEW IN SEALED ORIGINAL BOX Beatstreet Buy & Sell 0 11-26-2013 03:57 PM
HD9 to HD11 upgrade without hardware experiences? simonyeah Pro Tools 11 6 11-17-2013 01:47 PM
Need help(Pro Tools HD11 upgrade error) coda102 Pro Tools 11 8 11-17-2013 05:37 AM
If I upgrade HD10 to HD11 can I then register? propower Pro Tools 11 1 07-02-2013 02:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com