Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2010, 07:48 PM
mhuang mhuang is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Pasadena, California
Posts: 87
Default Pro Tools 9 Updater

I just registered my copy of PT9 upgrade from PT8 LE and my avid download pages has this up for download:
"Pro Tools 9.0 Updater (Windows 7) Previous Installation of Pro Tools Required"

what is the updater? is it an patch for PT9? I don't see any announcement of a new patch being released for PT9.

do I need to install this if I already have PT9 full installer?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2010, 07:56 PM
Cloud_9 Cloud_9 is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Davie, Florida
Posts: 346
Default Re: Pro Tools 9 Updater

Quote:
Originally Posted by mhuang View Post
I just registered my copy of PT9 upgrade from PT8 LE and my avid download pages has this up for download:
"Pro Tools 9.0 Updater (Windows 7) Previous Installation of Pro Tools Required"

what is the updater? is it an patch for PT9? I don't see any announcement of a new patch being released for PT9.

do I need to install this if I already have PT9 full installer?
I believe the updater is for ProTools LE to PT9.

Im guessing that if you are performing a clean install, you just need the full installer.
__________________
PT11, Windows 10
RME Babyface
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2010, 08:02 PM
mhuang mhuang is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Pasadena, California
Posts: 87
Default Re: Pro Tools 9 Updater

ah, ok, thanks for clearing that up.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-06-2010, 08:02 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,600
Default Re: Pro Tools 9 Updater

Quote:
I believe the updater is for ProTools LE to PT9.
Correct. The updaters are for users updating a previously installed version 8 of Pro Tools LE or M-Powered.
Quote:
Im guessing that if you are performing a clean install, you just need the full installer.
Correct
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools LE 8.5 updater won't run xterraguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 06-11-2012 03:35 PM
Pro tools updater ReynaldoPena Windows 4 11-17-2011 01:54 PM
Where to put Pro Tools MP 803 updater ? dreadeddennis Pro Tools M-Powered (Mac) 5 02-22-2010 06:57 AM
pro tools 7 web updater! where? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-04-2005 03:51 AM
Pro Tools 6.1 updater helios10z 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-13-2005 12:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com