Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-29-2017, 02:05 PM
shredir shredir is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jordan
Posts: 17
Default Track ID & Track Name

Hi
So I was just wondering, while setting the matching criteria, what’s the difference between Track ID & Track Name.
Does it only have something to do playlists?
Thanks in advance.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 10-29-2017, 08:26 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,616
Default Re: Track ID & Track Name

Hi, What "matching criteria" setting are you referring to?
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
FocusritePro 40 (2)

TCE Studio Konnekt 48
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS Catalina 10.15.7
Pro Tools HD 2021.10
Reply With Quote
  #3  
Old 12-20-2017, 09:26 PM
shredir shredir is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jordan
Posts: 17
Default Re: Track ID & Track Name

Quote:
Originally Posted by cwsand View Post
Hi, What "matching criteria" setting are you referring to?


Sorry for the late reply. Right click on a clip, go to matching alternatives, I'll find several clips in the session and a button that says matching criteria. Which is basically a filter to all the clips that Protools shows u.
Two of the filters seem the same to me.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mono source track made into a stereo Commit track [SOLVED] albee1952 Pro Tools 12 9 09-21-2016 06:30 PM
External synthesizer > midi track > aux track > audio track typhy macOS 1 01-17-2015 09:17 AM
Editing in Protools 10HD - Track Selection Linked to Track Output Window? day_tripper Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 0 09-17-2014 11:33 PM
Track show/hide markers disable track record status BigBangPost Post - Surround - Video 4 03-27-2013 09:03 PM
Unable to Record (digitize) a Regular Midi Track to an Audio Track JuicyMusic macOS 9 02-27-2013 09:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com