Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-11-2009, 03:06 PM
Gothboy's Avatar
Gothboy Gothboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santa Monica, Ca.
Posts: 1,596
Default Can't crop/trim midi regions

It seems that on some sessions I can't crop regions even if there are no midi notes in the part of the region I'm trying to trim. I've also had an issue where clicking on an audio region will not fully select that region and it won't turn it's highlighted cilor unless I shift+click. Are these known bugs or possible somehow related to my system?
__________________
Apple Mac Pro 2.88 GHz. Intel Xeon Quad core
16 GB RAM
Mountain Lion 10.8.5/El Capitan 10.11
Focusrite Saffire Pro 40
Ableton Live 10/Presonus Studio 3
Reply With Quote
  #2  
Old 12-12-2009, 09:02 AM
Gothboy's Avatar
Gothboy Gothboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santa Monica, Ca.
Posts: 1,596
Default Re: Can't crop/trim midi regions

I searched the DUC for this but can't find this issue as I've stated here. I've seen issues related to region editing but not this. Has anyone seen this on their systems? Sorry to have to ask again.
__________________
Apple Mac Pro 2.88 GHz. Intel Xeon Quad core
16 GB RAM
Mountain Lion 10.8.5/El Capitan 10.11
Focusrite Saffire Pro 40
Ableton Live 10/Presonus Studio 3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
trim/extend multiple regions chris.d Pro Tools 11 10 09-28-2017 11:57 PM
Trimmer tool won't trim MIDI regions' right side Made To Feel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 06-06-2013 01:30 AM
Can you trim MIDI regions from inside the MIDI editor window? emspace Pro Tools M-Powered (Mac) 0 07-06-2010 01:13 PM
can you trim many regions at once? se.audio Tips & Tricks 10 07-24-2006 07:52 PM
can you trim many regions at once? se.audio Tips & Tricks 0 07-19-2006 04:28 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com