Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-19-2007, 10:37 PM
Digitalkidd Digitalkidd is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 150
Default Midi Studio Setup - Big Problem - XP

I'm using the 002 with one controller and nine outboard synths all synced via Digidesign Midi I/O.

I used to have this with my MOTU 128 Express, but now it happened for the first time with Digi's.

I opened a sesion and none of my midi gear was mapped.....I had to remap them all again, including soundbanks. The software synths were fine.

Anybody had this problem, or have any ideas on how to prevent this from happening?

Oh yea...running version 7.1

Your help is much appreciated.
__________________
002R / A8N-SLI Premium / Opteron 170 @ 2.8ghz
Reply With Quote
  #2  
Old 03-19-2007, 11:03 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Midi Studio Setup - Big Problem - XP

If you 'Trash the Prefs' you will lose your MMS configuration. Create a MMS configuration template and save the .dms file some where handy.






filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple MBox Pro Instances/Icons in Audio MIDI Setup -> MIDI Studio lpeckham macOS 8 04-24-2014 07:39 AM
Three MIDI ports on DIGI 002R within MIDI studio Setup Chris7514 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-18-2010 05:57 PM
003 midi ports not there in midi studio setup? Unable to record midi now? TREBLEBLEED 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 12-22-2009 01:06 AM
midi studio setup, korg triton, multiple midi chan CrAkD MIDI 10 05-27-2006 06:44 PM
Complex Studio Setup Problem Aalok Sikand 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-21-2001 02:33 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com