Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-09-2021, 07:55 PM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,916
Default Can't post new thread

Anyone else having trouble posting a new thread?

I keep getting an error that says I don't have permission to create a new thread on this server when I try to post in the Protools 2020 forum.
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com

Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Protools vanilla 2020.12
2018 MacBook Pro: six-core i9, 32GB, 1TB, Catalina / HD|Native-TB / Protools Ultimate 2020.12

Home/mobile: Focusrite Red 8Pre / Clarett 4Pre / DVS
Road/hotel: Roland OctaCaputre / Apogee One
Reply With Quote
  #2  
Old 02-09-2021, 08:01 PM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,916
Default Re: Can't post new thread

I get the same error when trying to post in the Windows HDX/HD Native forums also.

Quote:
Access Denied
You don't have permission to access "http://duc.avid.com/newthread.php?" on this server.
Reference #18.66ed19b8.1612929633.6bd323d
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com

Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Protools vanilla 2020.12
2018 MacBook Pro: six-core i9, 32GB, 1TB, Catalina / HD|Native-TB / Protools Ultimate 2020.12

Home/mobile: Focusrite Red 8Pre / Clarett 4Pre / DVS
Road/hotel: Roland OctaCaputre / Apogee One
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2021, 09:06 PM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,916
Default Re: Can't post new thread

Seems like I can post replies, but not new threads?

Have I been put on a No New Threads List that I don't know about?
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com

Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Protools vanilla 2020.12
2018 MacBook Pro: six-core i9, 32GB, 1TB, Catalina / HD|Native-TB / Protools Ultimate 2020.12

Home/mobile: Focusrite Red 8Pre / Clarett 4Pre / DVS
Road/hotel: Roland OctaCaputre / Apogee One
Reply With Quote
  #4  
Old 02-09-2021, 11:28 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montrιal, canada
Posts: 6,572
Default Re: Can't post new thread

Flagging this to the admins
__________________
Manny.

Wave-T.com
Reply With Quote
  #5  
Old 02-10-2021, 01:28 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,428
Default Re: Can't post new thread

I get server not found several times a day this past week
Very annoying and I can’t reply to many threads. Just this reply took 5 tries to stick! Also getting the same screen as when internet is down and we get that white page in Safari with ”server down” message. Getting worse and worse.
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #6  
Old 02-10-2021, 05:25 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,686
Default Re: Can't post new thread

It's been happening randomly the last year or so, for me at least. I've been wondering if it has to to with whether there is a quote or a link in what I'm trying to post. At least one time I worked around it by first posting something with just text, and then editing the post to insert the link.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini 2018, six-core 3.2gHz i7, 32 gb RAM.
Focusrite Scarlett 6i6 2nd gen, Dynaudio BM6's, Command 8 and iPad w/Avid Control.
Pro Tools 2020.12.1, Mac OS 10.15.7.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-10-2021, 05:34 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 21,265
Default Re: Can't post new thread

Been on/off here as well for the past week
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-10-2021, 07:57 AM
Oliver M Oliver M is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Europe
Posts: 1,030
Default Re: Can't post new thread

Long standing issue, I cannot edit one of my own posts in Buy/Sell since weeks. The BBS code is a mess as it seems. 😉
Reply With Quote
  #9  
Old 02-10-2021, 07:59 AM
elicious elicious is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,384
Default Re: Can't post new thread

Trash prefs...
__________________
ihatetyping
Reply With Quote
  #10  
Old 02-10-2021, 10:42 AM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,916
Default Re: Can't post new thread

Well, at least it's not just me then.
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com

Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 64GB, 2TB SSD, Win 10 Pro / Protools vanilla 2020.12
2018 MacBook Pro: six-core i9, 32GB, 1TB, Catalina / HD|Native-TB / Protools Ultimate 2020.12

Home/mobile: Focusrite Red 8Pre / Clarett 4Pre / DVS
Road/hotel: Roland OctaCaputre / Apogee One
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com