Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-26-2010, 02:10 PM
calebkonig calebkonig is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: porltand
Posts: 1
Angry Problem w/ Boom

I have a problem. Boom is constantly playing every time i open it as an insert and i can't stop it unless i bypass the insert or remove the insert from the track. It just plays the same beat over and over even when its stopped. Is there some weird setting that I have on that constantly plays a beat?

Thanks for your help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Odd Problem with Boom DonaldM Virtual Instruments 0 02-15-2013 09:53 AM
Boom problem dhouser 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-17-2013 09:29 AM
Problem with boom :( matthewdavidwishart Pro Tools 9 1 09-14-2011 10:24 PM
Problem with BOOM robsperti Virtual Instruments 2 02-06-2010 12:09 AM
Boom Problem cherryred335 Virtual Instruments 2 03-05-2009 02:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com