Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-18-2000, 03:18 PM
tomhartman tomhartman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: boca raton, FL USA
Posts: 1,694
Default Digi Control Panel Problem

I'm on a G4/350 with System 9.04

I've been using 5.01 of LE for months, but never installed the Digi Control Panel. I went back to the Digi CD Rom today to pull it off and put it in my System Folder and when I double clicked it just for kicks, it comes up with an error message that says "This control panel cannot be used on this computer." What gives?
__________________
iMac 27
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help w/ Digi Control Panel gaston13 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-29-2004 12:42 PM
Digi 002 command 8 control panel Oompah ProControl, Control|24, Command|8 2 05-18-2004 08:27 PM
do i need the digi sound control panel? roseberrye 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-22-2002 04:32 PM
Digi Control Panel & iTunes EricWillhelm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-04-2002 03:47 PM
Sound Control Panel Problem fire2k2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-03-2002 06:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com